Rouwen en vieren

Er is ruimte voor een lach en een traan tijdens Ede rouwt en Viert. Mooie herinneringen bestaan hand-in-hand met verdriet om diep gemis. Tijdens het warme winterprogramma zal hier speciale aandacht voor zijn bij de kas op het Oude kerkplein in Ede centrum. 

Verlies komt boven bij de alledaagse dingen die je doet. Bijvoorbeeld tijdens het shoppen voor je kerst inkopen. Het is onderdeel van het leven van elke dag. Net als dat je de kas van Ede rouwt en viert zo tegen het lijf loopt tijdens het winkelen. Bij de kas kun je een kaarsje branden, een lint beschrijven en in 1 van de kerstbomen hangen of iets opschrijven in het gastenboek. Op 3 momenten is er een speciaal optreden. Daarover later meer.

Waar: het Oude kerkplein
Wanneer: 23/12 - 30-12


Helpen?

Sommige mensen willen misschien even hun verhaal delen, een vraag stellen of een bemoedigende glimlach. Wil jij een of meerdere dagen als gastheer/gastvrouw bij de kas aanwezig zijn? Meld je dan aan als vrijwilliger. Alle vrijwilligers krijgen een gratis(verplichte) training van een professionele geestelijk verzorger

Emmausgemeente


Ontmoetingskerk Ede


Titus Brandsma Parochie


Levensvragen in de Vallei


RDJ AV


Atelier Revive


Atelier Revive


Dakloze theologen