Zingend het jaar uit

Op zaterdagavond 31 december verwelkomen Gemeente Ede, Ede Viert en Cultura iedereen van harte bij hét aftelmoment van Ede. In het Stadspark (naast de ijsbaan) vieren samen met elkaar we de laatste uren van het jaar 2022.

Edese band speelt Top 2000
Stadsdichter Larissa Verhoeff opent om 22.00 uur het programma. Daarna speelt Party Stars, de Edese gelegenheidsband, bekende nummers uit de Top 2000. Teksten van de liedjes worden op het gemeentehuis geprojecteerd, zodat iedereen heerlijk mee kan zingen.

Symphony of Fire
Om 23.30 uur geven de mannen van Symphony of Fire een geweldige liveshow: muziek gemaakt van explosies, vuur en bliksem. Deze knallende show bestaat uit knetterende tesla coils, metershoge vlammen en explosies. Een compleet computergestuurd megaorkest van vuurmachines!
"De taal van Symphony of Fire is universeel, maar we geven het publiek iets wat ze nog nooit gezien, gevoeld en gehoord hebben

Aftelmoment
Vanaf 23.59 uur verschijnt er een klok op de gevel van het gemeentehuis. Tikkend richting het nieuwe jaar. Het gezamenlijk aftelmoment wordt ingezet!

Programma
Het programma start om 22.00 uur en duurt tot even na de jaarwisseling.
De toegang is gratis. Vanaf 21.30 uur is het Stadspark toegankelijk. Tijdens deze Oud & Nieuw happening is een horeca-arrangement beschikbaar met een drankje en een hapje. Dit arrangement is vooraf te bestellen voor € 8,50 per persoon via: www.cultura-ede.nl

Larissa Verhoeff

Stadsdichter Larissa Verhoeff verzorgt de aftrap van dit bijzondere eindejaatsevenement met een passende bijdrage met een terugblik op de afgelopen periode.

Top 2000 met de Party Stars

De Edese gelegenheidsband, Party Stars, speelt nummers uit de Top 2000 waarvan de teksten groot op het gemeentehuis worden geprojecteerd en zo zingen we met elkaar het jaar uit.

Symphony of Fire

We gaan genieten van een indrukwekkende licht- en geluidsshow van Symphony of Fire en vanaf 23.59 uur tellen we in een gezamenlijk aftelmoment af naar het nieuwe jaar!

Organisatie

Cultura Ede

Gemeente Ede