Kerstkoekjesbakkerij

De kerstkoekjesbakkerij is er voor alle kleine koekenbakkers

want koekjesbakken met kinderen is altijd een goed idee.


Tijdens het bakken beleef je veel plezier, je maakt de lekkerste creaties waar je je vingers bij af kunt likken en je ontmoet leuke leeftijdsgenootjes terwijl de wereldkoekjes je in gedachten over de hele wereld laten reizen.


Verbinding, ontmoeting en samen zijn, dat is waar het bij deze fantastische activiteit om gaat, kinderen zijn welkom zijn om een middagje te bakken en gezellig met elkaar te zijn.

Kom gezellig kerstkoekjes bakken op 21 december van 14:30-16:00 bij Marokkaans eethuis Ima (Vendelstraat 5, 6711 AM Ede).
Kosten €5,- per kind. 

Aanmelden kan door op onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen!

Koekjesbakkerij


De koekjesbakkerij is er voor kinderen. Op meerdere locaties worden er op verschillende manieren koekjes gebakken. Op dit moment is er bij Ima een koekjesbakkerij, wereldkoekjes bakken. 
Koekjes bakken met kinderen is altijd een goed idee!

Verbinding, ontmoeting en samen zijn, dat is waar het bij deze fantastische activiteit om gaat, kinderen zijn welkom zijn om een middagje te bakken en gezellig met elkaar te zijn.
Programma Koekjesbakkerij

Pepernoten bakken voor peuters
22/11
Cultura Bennekom

Op dinsdagochtend 22 november van 11:00 - 12:00 ben je welkom om met je peuter (0-4 jaar) gezellig pepernoten te bakken bij Cultura Bennekom (Hogeweg 23). Deelname is gratis. Aanmelden kan door te mailen naar khengstman@cultura-ede.nl of door even binnen te lopen bij Cultura Bennekom.

Pepernoten bakken en speculaaspopjes versieren
5/12
Papa & Mama café - Bibliotheek Stadspoort Ede

Maandagochtend 5 december van 10:30 - 11:30 kan je gezellig met je kind(eren) pepernoten bakken of speculaaspopjes versieren. Is de oven vol of het deeg op, dan gaan we verder met een leuk knutselwerkje en kun je natuurlijk altijd leuke boekjes over sinterklaas lezen! Aanmelden kan door te mailen naar agroeneveld@malkander-ede.nl

Wereldkoekjes bakken

Aanmelden kan door te mailen naar imainede@gmail.com 

of door een appje te sturen naar 
06-49085732. 

De kosten zijn €5,- per keer.  Als je een vijfrittenkaart koopt, krijg je €5,-korting!

28 september

5 oktober 

2 november 

30 november 

28 december 

Wilt u ook een koekjesbakkerij in uw buurt? Wilt u betrokken raken daarbij? Laat het ons dan via onderstaande aanmeldbutton weten!