Kerst in het witte kerkje

Er is volop variatie en afwisseling om jezelf en de ander te ontmoeten op 16 december tijdens kerst in het witte kerkje. Kom gezellig klaverjassen of bloemschikken! Wij zorgen voor de benodigdheden, een leuke prijzentafel, een lekker hapje en een drankje en een goede Kerstsfeer. 

Dit jaar proberen wij een mooie dag te organiseren, gewoon omdat het fijn kan zijn om in deze dagen samen met andere gelijkgestemden te zijn mèt ruimte, tijd en aandacht voor jezelf. Ontmoeten, verbinden en plezier en samen een fijne dag te beleven! Daarom bieden wij:

  •  Een kerstworkshop bloemschikken;  incl. materialen. 

U heeft hierbij de keuze uit een aantal voorbeelden.

Groep 1: van 10.00 uur t/m 12.30 uur

Groep 2: van 13.30 uur t/m 16.00 uur

  • Deelname aan een Bridgedrive 13.30-16.30 uur.
  • Deelname aan een Klaverjas Drive  Beiden van 13.30 uur t/m 16.30 uur.


Opgeven kan via admin@deruiteruitvaartzorg.nl of 06-10710789
Geeft u hierbij goed door met hoeveel personen u wenst te komen en voor welke activiteit u zich opgeeft en op welk tijdstip.

De dag wordt u kosteloos aangeboden op initiatief van De Ruiter Uitvaartzorg met behulp van de volgende sponsors. 

De Ruiter Uitvaartzorg wil de volgende sponsors enorm bedanken voor hun bijdrage in welke vorm dan ook; Café 100, Vendôme makelaardij, Oliebollenkraam Vreken-Stadspoort, Retona Bennekom, BDU Media,  De Overnemers Ede, Restaurant De Verleiding Ede, Talsma Makelaardij Ede, Plameco Spanplafonds Veenendaal, Heijning techniek support Ede, Daan Driessen Techniek Ede, Bakkerij Ten Veen Ede, Echtpaar Streekstra Ede, Bistro Le Steak Bennekom, Kapsalon Marage Bennekom, Insight24 Barneveld, Bloemsierkunst Daan Meurs Apeldoorn, Tuincentrum van de  Lagemaat Ede, Riwojo Verhuur Wageningen, Ericakerk Ede, Dignitas, Insight24.