Friends on Ice

Hartverwarmende impact

We bouwen bruggen daar waar kloven zijn ontstaan. We hebben elkaar nodig. Zorg voor elkaar is het fundament onder onze samenleving. Zo lang we goed naar elkaar omkijken, kunnen we iedere uitdaging aan. Met dit initiatief hopen we mensen weer samen te brengen. Elk blij gezichtje is een lichtpuntje, laten we er zo veel mogelijk gaan verspreiden in Ede en omgeving!

Rondkomen is voor veel mensen sowieso niet makkelijk maar door boodschappen die alsmaar duurder worden en torenhoge energierekeningen is het acuut en urgent geworden. Deze feestdagen zijn er gezinnen die moeten kiezen tussen rekeningen betalen of cadeautjes voor de kinderen. En dat kunnen we in de gemeente Ede niet laten gebeuren.

We helpen elkaar de winter door
Daarom is het tijd voor actie want we laten elkaar niet in de kou staan en we helpen elkaar de winter door. Het wordt alsnog een warme winter met een hartverwarmende actie waar we de mouwen voor opstropen met elkaar.


Een pop-up warme winter winkel

We openen met een collectief van organisaties en ondernemers daarom in het centrum van Ede vanaf zaterdag 12 november, met de intocht van sinterklaas, tot met zaterdag 31 december de Warme Winter Winkel met daarin kleding en kado’s en supertips om te besparen en gebruik te kunnen maken van handige regelingen.

1 halen 2 betalen.
In deze winkel kun je prachtige cadeautjes kopen voor je eigen kinderen. Je koopt er één, rekent er twee af en dat tweede cadeautje gaat naar een kind dat in armoede leeft. Geven geeft altijd een goed gevoel, maar in deze winkel dus dubbel zoveel. Mensen die het moeilijk hebben krijgen via allerlei manieren vouchers: via sociale netwerken, kerken of andere instanties, sportverenigingen of clubs. Deze vouchers kunnen zij in de pop-up store inwisselen voor cadeautjes.

Neem voor sponsoring contact op met Gerdo Rozeboom (gerdo@edeviert.nl)