Helpende hand

De afgelopen twee jaar hebben laten zien dat we (nog steeds) een prachtig land zijn waar veel mensen zich willen inzetten voor een ander en waarin we willen omzien naar elkaar.

Ook recent is de inzet in de gemeente Ede voor Oekraïense vluchtelingen een voorbeeld van eindeloze creativiteit en bereidheid om snel te schakelen waar dat nodig is.

Ook in jouw straat leven mensen die hulp nodig hebben. Een klusje dat ze zelf niet kunnen. Of een praatje. Ook daar kun jij het verschil maken!

Ede Viert Talent

Vrijwilligerscentrale

VInd je het leuk om jezelf te ontwikkelen en iets positiefs te betekenen voor een ander? Meld je aan bij de vrijwilligerscentrale van Malkander en vind de perfecte match voor jouw vrijwillige inzet!

Deel je talent

Je kunt ook vrijwilligerswerk in groepsverband doen of juist in een maatjesproject. Via Netwerk DienJeStad, CVVE, Laten we Welzijn of in groepsverband via Stichting Present.

Zelf iets regelen

Gewoon zin om zelf iets op touw te zetten in jouw buurt of straat? Wil je een initiatief starten op uitbreiden? Ben je op zoek naar bruikbare ideeen en handige tips? Check de FAQ en ga lekker aan de slag!