Senioren

Wijsheid komt met de jaren. Maar de uitdagingen die je als oudere hebt zijn ook weer heel anders. Levenservaring is prachtig maar het is een uitdagng als je sociale netwerk verandert. Waar generaties elkaar ontmoeten gebeuren altijd mooie dingen. Samen bouwen aan een Ede waar omzien naar elkaar de normaalste zaak van de wereld is.

Wie wat waar?

Er zijn verschillende initiatieven, organisaties en activiteiten speciaal voor senioren en ouderen in Ede. Ontmoeting staat daarbij vaak centraal want niets zo waardevol in deze hectische tijd als een mooi gesprek bij een kopje thee of koffie.

Generatiedriedaagse

Op 5, 6 & 7 oktober is de generatiedriedaagse een feestje van verbinding tussen oud en jong op een sportieve manier vanaf verschillende locaties. Nieuwsgierig? [Lees verder]

Senioren Informatie & Doemarkt

Andere senioren ontmoeten en samen in beweging komen met leuke activiteiten? Dat kan volop in gemeente Ede! Kom naar de gratis informatie- en doemarkt op donderdag 27 oktober van 13.30 tot 17.00 uur in sporthal De Peppel [meer info]

Pensionadotips

Stilzitten niks voor jou? Er zijn ook na je werkzame periode talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen, te bewegen en van betekenis te zijn. [Lees hier een aantal tips]

Hoe kan ik meebouwen en meevieren?

Inwonersinitiatief

Heb je een idee of initiatief dat bijdraagt aan verbinding in jouw wijk of straat? Laat het ons weten! We helpen graag!

Organisatie

Heb je activiteiten die passen bij sociale verbinding? Vinden jullie het leuk om samen op te trekken met andere organisaties? Let do it!

Activiteiten

Er zijn een heleboel mooie sociale activiteiten om bij aan te haken. Als deelnemer of om mee te helpen in de organisatie.

Talent

Zet je talent, passie en vrijwillige energie in voor jouw omgeving! Kijk wat er mogelijk is of verzin zelf een betekenisvolle actie!