Elkaars impact versterken

We hebben allemaal andere talenten en andere mogelijkheden en daarom is het zo mooi om samen te werken en elkaars impact te versterken. 1+1=3 en soms zelfs meer want door samen op te trekken ontstaat soms wat anders helemaal niet mogelijk was geweest.

Ede Viert verbindt vaak onvermoede partners met elkaar die samen meer bereiken en de vruchten van een samenwerking plukken in de impact die zichtbaar wordt.

Op welke manier kun jij meewind geven aan al het mooie dat gebeurt?

Vacatures

Stylist stadspark

Op 31 december bouwen we samen een gezellige plek waar we met muziek en een toffe lichtshow samen het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar inluiden.

Wij zoeken meerdere mensen die het stadspark willen omtoveren tot een sfeervolle plek! Kun jij hier iets in betekenen? Mail dan naar hdboer@cultura-ede.nl

 Luisterend oor

Heb je de prachtige kas van Ede rouwt en viert al gezien? Sommige mensen willen misschien even hun verhaal delen, een vraag stellen of een bemoedigende glimlach. Wil jij een of meerdere dagen als gastheer/gastvrouw bij de kas aanwezig zijn? Meld je dan aan als vrijwilliger. Alle vrijwilligers krijgen een gratis(verplichte) training van een professionele geestelijk verzorger.

Warme Winter Winkel

De winkel is door Sint afgetrapt en vanaf 23 november (Thanksgiving) gaan we open.

Daarvoor zoeken we vrijwilligers die als gastheer of gastvrouw in de winkel willen meehelpen.

Ben je vriendelijk, flexibel en wil je helpen? Geef door op welke manier je wilt helpen en wat je  beschikbaarheid is
door via dit formulier.

Partystarter

Ben jij de partystarter van de straat? Wij helpen je graag om je feestje vorm te geven. 

Dus kom maar door met rekening van je kerstborrel, de oliebollenmix of de winterbbq! 

Andere ondersteuning nodig? We versterken ook jouw impact graag!

Meehelpen

Voor de Warme Winter Winkel maar ook de andere activiteiten zijn helpende handen meer dan welkom. Wil je graag helpen waar kan? Laat het dan weten via de knop hieronder.

Bijdragen

Voor de Warme Winter Winkel hebben we een heleboel geld nodig om de kleding en kado's mogelijk te maken voor wie het niet kan betalen. Wil je bijdragen? Laat het ons weten.

Meewind

Wil je de activiteiten graag steunen door er aandacht aan te geven in jouw buurt of organisatie? Geef ons een seintje, we sturen je graag materiaal dat je hiervoor kunt gebruiken.