Zaaifeest

Na het oogstfeest, dat we in het najaar van 2022 vierden, kregen we veel positieve reacties. De conclusie van veel deelnemers was: zo’n bijeenkomst mag vaker georganiseerd worden!

Hier geven we graag gehoor aan. Daarom organiseren we dit jaar voor het eerst het Zaaifeest. En voor de tuinierders onder ons: een week na IJsheiligen kan men zaaien vol vertrouwen!

Wil je vast een inkijkje in de workshops? Kijk dan even hier: (Vooraf aanmelden is niet nodig)

Meer info over de locatie krijg je per mail na opgave.

Wat kun je verwachten?
Een afwisselend programma met een diner, speeddate, ‘tuinieren’ en wandelen. Inspirerende ontmoetingen die bijdragen aan meer onderlinge verbinding. Ontluikende ideeën en de kracht van ieders aandeel met één gezamenlijk doel: een sterke Edese gemeenschap waar iedereen ertoe doet!

Voor wie is het?
Voor elke Edenaar, elke organisatie, elk instituut, elke onderneming en elk bedrijf die graag de handen uit de mouwen steekt en graag een zaadje bijdraagt, op welke manier dan ook.

Waarom wil je erbij zijn? 
Om medestanders te ontmoeten die met dezelfde passie mee willen werken aan ons gezamenlijke doel. Om inspiratie op te doen en beter te weten wat er speelt in de Edese
samenleving. Om je bereik te vergroten of om nieuwe wegen te vinden.

Om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen om aanwezig te zijn, hebben we gekozen we voor een tijdstip in de late middag tot het begin van de avond. Het feest is inclusief een diner. Zo combineren we het samenzijn met een heerlijke maaltijd, en hopelijk veel inspirerende ideeën.

Dus… reserveer de datum en meld je aan via onderstaande knop.

De organiserende partijen zijn dit keer: