ZuiderZomerFestival

Op 25 juni 2022 van 13.00 tot 22.00 uur organiseren bewoners vanuit meerdere wijken in Ede Zuid het ZuiderZomerFestival! Het wordt een middag vol activiteiten en lekker eten. Het mag weer en we gaan weer! Ben jij er ook bij?


Van en voor iedereen!

Naast alleen het festival op alle locaties bezoeken, kan je ook nog mee helpen! Heb jij een tof talent om te laten zien? Een leuke workshop die je kan geven? Een leuk spel die de buurt met je kan spelen? Laat het weten en sluit je aan. Want samen gaan we het leven vieren!


Contact

Wil je een eigen activiteit die hierbij past aanmelden of heb je vragen over dit evenement? Laat het Joshua van Malkander weten via jdevries@malkander-ede.nl


Samenwerking
Dit bewoners-initiatief wordt ondersteund door Cultura, SportService Ede, Gemeente Ede, Astrant & Malkander.

Laat via het Facebook Event weten dat je komt!

Festivallocaties:

Hattasingel Rietkampen van 13.00 tot 17.00 uur

Gezellig straatfeest voor de gehele buurt! Kom jij ook? 
Deze middag zit vol activiteiten, er staat een dj en niet te missen: Een mini-draaimolen!

Hoogbouw Zuid (van der Hagenstraat) van 13.00 tot 17.00 uur

Gezellig straatfeest voor de gehele buurt! Kom jij ook? 
Deze middag zit vol activiteiten, er zijn lekkere hapjes, een kledingmarkt en een bingo!

Maanderpark (Maandereng) van 13.00 tot 22.00 uur

In het Maanderpark is het een heus festival met ook een avondprogramma, vol met optredens van lokaal talent! Er zijn vele activiteiten, en een markt om lekker over rond te struinen!
Wist je dat er sinds kort een Kinderwijkraad is in de Maandereng? Ook zij zullen het podium betreden en de wijk laten zien wat voor mooie plannen zij voor de Maandereng hebben. 

Artikel in Ede-Stad

In Ede Stad is een leuk artikel verschenen waarin Joshua de Vries van Malkander uitlegt wat er allemaal gaat gebeuren en wat de opzet is van het festival. Ook leggen Kelly en Nevena uit hoe zij bijdragen an de organisatie van dit mooie initiatief.

Laat weten dat je erbij bent!

Bezoek en deel het facebook event van het ZuiderZomerFestival