Ede Viert Vaders

Dit is een Vaders-Only kampvuursessie op donderdagavond 13 oktober 18:00-20:30 uur - alleen voor vaders -  met als start samen hamburgers bakken boven houtvuur, midden in het bos, terwijl we pittige en inspirerend gesprek met elkaar hebben over opvoeden, rolmodellen en de 10 levenslessen die elk kind van zijn vader moet meekrijgen. 

Ede Viert Vaders!

De band tussen vader en kind is onvergelijkbaar. Als vader ben je een essentieel rolmodel en daarom is het belangrijk om om te investeren in jouw rol als vader! De rol van vaders in de opvoeding wordt onderschat. Niet in de laatste plaats door vaders zelf. Je hebt een ontzettend mooie en belangrijke taak om van je dochter een vrouw en van je zoon een man te maken en de levenslessen mee te geven die belangrijk zijn.

In de afgelopen jaren heb je door thuiswerken en thuisonderwijs weer extra gemerkt hoe belangrijk en pittig dat kan zijn en daarom bieden voor jou als vaders uit de gemeente Ede deze positieve avond voor Vaders-Only aan! Deze avond is voor vaders van kinderen van alle leeftijden.

Week van de Opvoeding

Tijdens de landelijke Week van de Opvoeding van 3 t/m 9 oktober worden er in de gemeente Ede allerlei activiteiten georganiseerd waaronder leuke en interessante workshops, bijeenkomsten en sport- en spelactiviteiten voor jong en oud. 

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Ede organiseert deze week samen met de inwoners en andere partners activiteiten die in het teken staan van het thema ‘Samen delen is samen weten’. Want opvoeden doe je nooit alleen! Door kennis en ervaring te delen komen we dichter bij elkaar. 

Workshop Ede Viert Vaders

Deze Vaders-only workshop is een outdoor activiteit midden in het bos waarbij alleen vaders toegestaan zijn. Deze avond is bedoeld voor vaders uit de gemeente Ede. We gooien samen hamburgers op de finse grilplaat boven het kampvuur en wisselen ervaringen uit over opvoeden en wat daar vaak tof en soms pittig aan is (of andersom).

Rond het kampvuur gaan we verder in gesprek over over opvoeding, rolmodellen, grenzen, risico’s en de 10 levenslessen die iedereen moet meekrijgen van zijn vader. Visualiseer een bos met de wolf als gastheer om de hoek, een kampvuur, grilplaat, stevige hamburgers, maar vooral ook een direct en open gesprek waarbij we onze verantwoordelijkheid stevig onder de loep leggen (en genieten van een leuke en bijzondere avond met elkaar)

De activiteit wordt georganiseert door Identitycraft met Malkander Home-Start en Buurtgezinnen als partners. 

Wanneer: donderdag 13 oktober 
Hoe laat:  18:00-21:00 uur 
Waar: De workshoplocatie is een plek midden in het bos nabij Natuurcentrum Veluwe, exacte locatie volgt na aanmelden.